Menu

Hanna Järver | Arbis Live

Norrköping

Arbis
lördag, 14 november 2020 kl:21:30

Hanna Järver gör sin debut på Arbis och som vi har längtat! Tillsammans med konserten serverar vi vår nya meny, en mellanrättsmeny med inspiration tagen från skog, hav och mark. Under höst och vinter kommer ni få möjlighet att komma och äta vår fina mat och få uppleva en massa underbar musik!


- Dörrar öppnas 20:00
- Hanna går på scenen 21:30
- Biljettpris 600 SEK (+service)
- Biljett och mat säljs tillsammans.


Det här är en sittande konsert med 18-års åldersgräns. Konserten följer självklart alla covid 19-restriktioner och vi har därför ett begränsat antal sittplatser.


Det har gått två år sedan Hanna Järver släppte det hyllade debutalbumet “So Long”. Nu är hon tillbaka med sitt andra album “tusen täta lögner in” som ramas in av apocalypse tour. Turnépremiären går av stapeln i slutet av oktober och det blir fyra efterlängtade konserter innan finalen i november. 


Sedan släppet av albumets första singel “min bästa vän” har Hanna Järver uppmärksammats av bland annat Musikguiden i P3, Hymn och TV4 Nyhetsmorgon. Nu kommer resten av albumet där fokusspåret “a p o c a l y p s e” också namnger den stundande höstturnén. Den nya musiken har en tydlig röd tråd och är producerad för att upplevas live. Detta får vi göra genom ett antal intima konserter ibland annat Örebro, Stockholm, Göteborg och Norrköping.  


Precis som tidigare är det nya materialet skrivet och producerat helt på egen hand. Hanna Järver följer med “tusen täta lögner in“ upp debutalbumet “So Long”. Debuten hyllades unisont av svensk press och etablerade henne som en av Sveriges mest intressanta popröster. Det ledde henne också fram till karriärens tredje P3 Guld-nominering.

Datum / Tid

lördag, 14 november 2020 kl: 21:30

Plats

Norrköping, Arbis

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

300

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad